Men hallå där!

Man tror ju att jag ska haft världens tid och lust att blogga såhär på lovet men icke då! Åhh vill verkligen komma igång och blogga och få det så roligt som det var förut, med mera besökare och kommentarer osv. Men för det måste jag kämpa lite, Ska verkligen försöka nu att blogga VARJE DAG minst 1 gång om dagen pluss så ska jag göra tids inställda inlägg med en bild i varje som kommer upp varje dag eller ett inlägg med en låt eller tips eller liknande :) Så nu j*vlar! :)
 
Igår och idag har jag varit på grönt kort kurs, man måste ha grönt kort för att få tävla med häst, eftersom jag kanske har lite små planer på det så tog jag chansen nu att ta kortet. Så igår, idag och imorgon är jag på kurs, kurs imorgon med + provet. Idag fick vilinda ben och knoppa lärarens underbart snälla häst och hjälpa till lite i stallet, roligt! :) Men nu ska jag äta, kommer tillbaka när jag har ätit!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Cornelia, 14, Sthlm
Vad kul att du kollar in på min blogg! Här kommer jag dela med mig av min vardag, fotografier, musik och annat som händer i mitt liv. Jag kommer skriva om min häst Scofield och lite om Justin Bieber. Jag hoppas att du finner något som intresserar dig på min blogg! :)
Läs mer om mig här...
RSS 2.0