Throw your hands up

Torsdag idag då! Bara imorgon kvar sen helg! Så skönt! Gjorde sista teori lektionen på moppe-kursen idag! Skönt men endå tråkigt för det var kul! Hade lungt kunna gå fler dagar! Tyckte först att människorna var super dryga men efter idag så tycker jag alla (dom flesta) var as schyssta! Alla var snälla och trevliga! Så det blev mycket skratt idag så det var kul! Kommer defenetivt sakna det på något sätt men ja ja... haha :P
 
sitter just nu och laddar ner lite låtar, har skrivit om min engelska uppsats lite och ska snart göra lite instuderings frågor för moppe grejen sen ska jag till hästarna och natta dom :) Just nu dunkar Greyhound - Swedish House Maffia i mina lurar! Så grymt bra! Har inte gillat sån här typ av musik förut men nu älskar jag den! Eller ja det beror på vad för låt det e men den här är grym! :)
 
Återkommer lite senare eller imorgon med mera inlägg!
xo
Cornelia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Cornelia, 14, Sthlm
Vad kul att du kollar in på min blogg! Här kommer jag dela med mig av min vardag, fotografier, musik och annat som händer i mitt liv. Jag kommer skriva om min häst Scofield och lite om Justin Bieber. Jag hoppas att du finner något som intresserar dig på min blogg! :)
Läs mer om mig här...
RSS 2.0