Sorglig dag för beliebers....

Idag fick hela belieber-familjen en väldigt tråkig nyhet. Avalanna Routh, den 6 åriga flickan som har en sällsynt form av hjärncancer som Justin besökt flera gånger och tillochmed "gift" sig med dog idag pga cancern.
 
Mrs. Bieber som hon kallas stod Justin väldigt nära och även beliebers. Jag vet i detta ögonblick inte riktigt vad jag ska skriva för jag är så chockad över det här. Livet är bra orättvist.
 
♥Earth lost a fighter, heaven gained an angel♥
 

Jag måste tacka de directioners och Jonas Brothers-fans som stöttat oss Beliebers och Justin + Avalannas familj på twitter! Tack! Är även lite förvånad över att Directioners trendade "Staystrongbeliebersfromdirectioners" på twitter då det på gått ett bråk mellan de två fanbaserna under en lång tid men är super glad att det börjar bli bra.
 
Alla tankar till Avalannas familj som förlorade sin lilla ängel idag.
 
På måndag 1/10 ska alla Beliebers eller ja alla som vill skriva "Avalanna" på sin handled för att vida henne respekt. Det är "Remember Avalanna Day" på måndag så gör det och lägg upp en bild på Instagram/Twitter/Facebook och sprid ordet!
 
Avalanna we love you forever and always, you will always be rememberd! ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Cornelia, 14, Sthlm
Vad kul att du kollar in på min blogg! Här kommer jag dela med mig av min vardag, fotografier, musik och annat som händer i mitt liv. Jag kommer skriva om min häst Scofield och lite om Justin Bieber. Jag hoppas att du finner något som intresserar dig på min blogg! :)
Läs mer om mig här...
RSS 2.0