Justin Drew Mallette Bieber

 
Justin föddes (som det står på bilden) en Tisdag, första mars året 1994 på St. Judes Hospital i London, Ontario, Kanada 12.56 på natten. Han mamma heter Patricia Mallette och hans pappa heter Jeremy Bieber. Han har två halvsyskon, Jazmyn Bieber (5 år) och Jaxon Bieber (2/3 år). 
 
Alla tror att Justin har fått allt serverat när det gäller sin karriär som ganska många kändisar fått men så är det icke. Justin var en helt "vanlig" kille fram till året 2008 då Scooter Braun fick ett email där det stog ungefär såhär: "Kolla på den här videon! Han är grym". Han gjorde så och kollade på alla Justins videos och sökte sedan upp Justins mamma. Han frågade om hon och Justin ville komma ner till Atlanta (USA) så Justin kunde få sjunga. Och väl nere i Atlanta fick Justin sjunga för Usher som blev imponerad. Usher och Justin Timberlake "bråkade" om att få skriva skivkontrakt med Justin! Men tillslut blev det Usher. Och på den vägen är den.
 
2009 släppte Justin sin första singel One Time, sen dess har han släppt 4 skivor, gjort en film, skrivit en bok och varit på en turné. Allt detta på 3 år. Just nu är han aktuell med sitt nya album Believe. Justin har över 44 miljoner följare på facebook och 27 miljoner på twitter.
 
Han är tillsammans med Disney stjärnan Selena Gomez som fyllde 20 i sommras. Dom har varit tillsammans i snart 3 år.
 
Den 22 & 23e april 2013 kommer Justin hit till Sverige för sina första konserter! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Cornelia, 14, Sthlm
Vad kul att du kollar in på min blogg! Här kommer jag dela med mig av min vardag, fotografier, musik och annat som händer i mitt liv. Jag kommer skriva om min häst Scofield och lite om Justin Bieber. Jag hoppas att du finner något som intresserar dig på min blogg! :)
Läs mer om mig här...
RSS 2.0