This song!

 

Plugga like crazy på lovet!

You know why? Jo för att jag ska göra trafik körningen på måndag! Ahhh! Grymt nervös! ska läsa i boken, har 4 instuderings frågor kvar på hemsidan som jag svarat fel på och så ska jag göra några uppgifter i arbetsboken tänkte jag :) Shit! Så nervös är jag! haha ska bli spännande och se hur det går! Men efter det så kommer jag få träffa min Babe Linnea så det gör saken mycket bättre! Saknar henne galet mycket nu!!
 

I Found You


Dagens låt!

Låten är så grymt bra! Dock är väll inte texten den "bästa" men den är ändå grym!
 

Onsdag onsdag onsdag hela dagen

Kom hem från skolan för typ snart 1 timme sen. Är dö trött! Och ikväll ska man ju åka och rida på ridskola! Nervöst? Ja som sjutton! Har inte ridit på ridskola på 8 år! haha men det ska bli kul med lite omväxling! :)
 
Lite tidsinställda inlägg ska jag göra nu! :)
/Cornelia

Beauty and a Beat

Låten som spelas 24/7 just nu! Älskar den mer och mer!
 

Tisdag

Yeah, det är tisdag idag! Skola imorgon, ska göra NO prov och dampa lite över att jag kommer få en massa läxor men ja det är bara att kämpa! Ska även rida på RIDSKOLA :O imorgon! Det känns lite skrämmande men det kommer nog bli kul! :D
 
Ska verkligen ta tag i att blogga för man mår faktiskt bättre om man får blogga! :D
 
Men nu ska jag göra något tidsinställt och sen kolla på Hollywood fruar! :D
/Cornelia

Tråk, trök, tråkigt

Sitter och försöker skriva den har j*vla bok recensionen eller vad det nu heter! Så sjukt tråkigt! Och kommer inte på vad jag ska skriva! Då blir det ännu svårare! Så jag tror jag pausar med den en stund och tar och pluggar lite Moppe teori istället för på måndag är det trafik körning och dom sa att de flesta som kuggar på det har inte pluggat tillräckligt! Så ska plugga järnet på det den här veckan! Läsa boken och svara på frågor osv! :)
 
bye!

182 dagar kvar...

 
Jaha, nu är man hemma och sjuk, stressad för att man missar lektionerna men jag kommer inte bli frisk som jag fladdrar fram och tillbaka till och från skolan så jag får ta igen när jag kommer tillbaka, vilket då blir imorgon så..
 
Men det är iallafall 182 kvar tills jag och mina kompisar ska få en del av våran dröm uppfylld! Att se Justin LIVE! åhhh satan vad jag längtar! Galet! Shit! kan fortfarande inte fatta att vi har biljetter till det! Ahhh! haha 23/4-2013 <- best day ever!
 
Nej nu ska jag ta och skriva min "bok-recension" och sen kanske blogga lite till sen ska jag plugga moppe!
 
:D

Nu får du gå hem

Har inte bloggat på 5 dagar, pga skolan.. den tar upp all min tid just nu, bröt ihop idag för det är för mycket men känner nu att det är bättre för har precis gjort klart första delen av ekonomin så på tisdag gäller det att göra klart andra delen + svenska prov och matte prov på onsdag och måndagen efter den här veckan har vi NO prov så det är bara att köra på! :) Men nu ska ni få en grym låt!
Puss
 
 

Skola, arg....

Är i skolan är ganska arg men jag har min Linnea som ALLTID gör mig glad! :) haha har väldigt mycket i skolan så kommer inte blogga så mycket!
 
bye!

Cornelia, 14, Sthlm
Vad kul att du kollar in på min blogg! Här kommer jag dela med mig av min vardag, fotografier, musik och annat som händer i mitt liv. Jag kommer skriva om min häst Scofield och lite om Justin Bieber. Jag hoppas att du finner något som intresserar dig på min blogg! :)
Läs mer om mig här...
RSS 2.0