Good music

Denna sång av Little Mix är helt grym! Den blonda tjejen, Perrie Edwards är Zayn Malik's (One Direction) flickvän :)
Ska göra ett inlägg om Justin aldelles strax! :)
 
 

Hemma hela veckan...

Ja jag har varit hemma hela veckan, har/haft hörselgångsinflammation. Inge kul så läkaren sa att jag skulle vara hemma hela veckan. Men på måndag blir det nya tag! :)
 
Har inte kännt för att blogga men nu tänkte jag blogga lite! :) Tänkte göra ett inlägg om Justin Bieber senare ikväll eller imorgon :) Får se om jag hinner! :)
 
HA det bra!
 

♥ LOVE ♥

 

Gräshoppa

Bild tagen av mig, Cornelia

Justin, har du på dig en av Selenas klänningar?

Haha han har ju för skön stil alltså! :D 

Hemma och sjuk...

Ja just nu är man hemma, var hos läkaren igår och hon sa att jag hade hörselgångs inflammation så jag får örondroppar och måste vara hemma för jag är sjukt förkyld. Kan ju hoppas på att man är någelunda frisk imorgon eller på torsdag för på torsdag är det skolfoto men läkaren ville att jag skulle vara hemma hela veckan...
 
ja ja, det löser sig! :)
 

As long as you love me

Det här är en utav mina favorit låtar just nu, dels för att det är Justin Bieber + att den är ju så otroligt bra! :) Inte nog med det så är ju musik videon fruktansvärt sjukt bra! Det är sånt här som får det att vara ok att vara hemma och vara sjuk!
 

Första "riktiga" inlägget här!

Ja detta blir ju nu mitt första "riktiga" inlägg här på den nya bloggen! Jag har tidigare bloggat på www.kindofscofield.blogg.se och www.hogbenadressyrteam.blogg.se men inte aktiv på någon utav dom. Tråkigt men så är det. Men tänkte nu ta upp bloggandet igen eftersom jag saknar det! Så nu kör vi! :)

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ännu men kan ju börja med att skriva att jag kommer lägga upp musik och sånt blandat med bilder och sånt så var beredda på blandad kompott! :)
 
Nu blir det att göra lite inlägg så det inte ser så tomt ut på bloggen! :)
/Cornelia

Cornelia

 
Halloj :) Jag som äger och skriver på denna blogg heter Cornelia. Jag är en 14 årig tjej som bor i Stockholms området. Jag har en häst, 2 katter och 3 fiskar. Jag älskar att fotografera, rida, teckna, lyssna på musik och annat.
 
Jag har fotograferat sen 2009/2010 kanmen började dock med en vanlig Canon liten kamera. Men när jag fotade mer och mer köpte jag en Canon Eos 1000D, då medföljde standard objektivet + ett tamron tele-objektiv, ett objektiv man kan zooma långt med. Jag har även ett fast objektiv. Jag fotograferar allt från blommor till människor till djur, det är blandat! Jag hoppas du kommer gilla mina bilder och jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik om mina bilder :)
 
Jag är inte så värst moderiktig av mig, jag följer inte trender och har då inte dom nyaste och häftigaste kläderna utan klär mig i det jag tycker är bekvämt och det jag gillar, men jag gillar att kolla på snygga kläder osv. 
 
Jag har även ett stort intresse för nailart! När jag har gott om tid och har lust och även inspirationen så sätter jag mig gärna ner och målar naglarna, gör mönster osv på dom, ni kommer nog få se sådant här också! :)
 
Min musik smak är ganska blandad. Jag lyssar på Justin Bieber, Selena Gomez, Guns n' Roses mfl. 
Jag är ett stort fan av Justin Bieber, eller ja kalla mig inte ett fan för jag är en Belieber. Jag har varit det sedan 2010 och kommer vara det ett bra tag framöver, om inte föralltid! ;) Och kan inte vänta tills den 23e april nästa år då jag kommer få se honom live på hans konsert i Ericsone Globe vilket kommer bli totalt galet kul! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller? :)
 
Scofield är min häst! Han är en valack på 6 år och är en svensk ridponny. Vi har haft honom sen hösten 2010. Under dessa snart 2 år har han haft 1 stor skada och flera mindre. Jag har även blivit rädd för att rida honom men nu är det inga problem! När han hade sin stora skada så hade han snett bäcken och en blödning upp i korset. Det tog 11 veckor från sista gången jag satt upp på honom innan skadan tills jag satt upp på honom efter skadan läkt. Men nu mår han bra och det går bara framåt! Vi tränar dressyr och hoppas på att få komma ut och tävla lite under kommande år :)
 
Om du har lust för du gärna följa mig på Twitter och Instagram!
Instagram - @corneliagomezbieber
Twitter - @CorneliaBiebz
 
Jag hoppas att du finner dig något intressant här på min blogg!
 
 
 
 

Cornelia, 14, Sthlm
Vad kul att du kollar in på min blogg! Här kommer jag dela med mig av min vardag, fotografier, musik och annat som händer i mitt liv. Jag kommer skriva om min häst Scofield och lite om Justin Bieber. Jag hoppas att du finner något som intresserar dig på min blogg! :)
Läs mer om mig här...
RSS 2.0